Глютин гаргах

Орц: gluten-07

Дээд гурил 1 кг

Ус 400-600мг

Хийх арга:

Гурилаа шингэвтэр зуурч гялгар уутанд буюу саванд хийж 2-4 цаг орчим байлгаад савтай хүйтэн усанд хийж базах ба цардуулыг гүйцэд угаах замаар усыг хэдэн удаа солино. Гаргаж авсан уян хатан, сунамхай шинж чанартай хэсгийг глютин уураг гэх ба 1 кг гурилаас 350 г орчим глютин гарна гэж тооцоолдог. Үүнийг буузны гурил шиг жижиг хэмжээтэй тасалж нимгэн элдээд шарах юм уу жигнэж болгосны дараа хэрчээд төрөл бүрийн хоолонд мах орлуулан хэрэглэж болно.

Санал болгох

Вареньтай жигнэмэг

  Орц: Гурил 480 гр Масло 250гр Ванилин 1 ш (шингэн бол 25мл) Хөөлгөгч 25гр …