Шар буурцгийн хатаасан уураг боловсруулах

soy-chunks-375x500Шар буурцгийн хатаасан уургийг халуун бүлээн усанд 15 минут орчим дэвтээнэ. Дараа нь шар усыг нь арилтал 4-5 удаа угааж, зайлна. Хамгийн сүүлчийн удаагийн угаалтын дараа усыг сайтар шавхаж гаргана. Угаасан уургийг мөөгний амтлагч /үүсүү/, шар буурцгийн сүүмсээр амтална. Мах шиг бор хүрэн өнгөтэй болгохыг хүсвэл буурцгийн жангаар амтлаарай. Амталсан уургийг тос хийж халаасан хайруулын тавганд хийж хуурна. Хуурч бэлтгэсэн шар буурцгийн уургийг төрөл бүрийн хоолонд хэрэглэх ба хөлдөөж хадгалж болно.

Санал болгох

Вареньтай жигнэмэг

  Орц: Гурил 480 гр Масло 250гр Ванилин 1 ш (шингэн бол 25мл) Хөөлгөгч 25гр …