Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wpmudev domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/gegeerel/public_html/wp-includes/functions.php on line 6121
Шар буурцгийн хатаасан уураг боловсруулах – Gegeerel.mn

Шар буурцгийн хатаасан уураг боловсруулах

soy-chunks-375x500Шар буурцгийн хатаасан уургийг халуун бүлээн усанд 15 минут орчим дэвтээнэ. Дараа нь шар усыг нь арилтал 4-5 удаа угааж, зайлна. Хамгийн сүүлчийн удаагийн угаалтын дараа усыг сайтар шавхаж гаргана. Угаасан уургийг мөөгний амтлагч /үүсүү/, шар буурцгийн сүүмсээр амтална. Мах шиг бор хүрэн өнгөтэй болгохыг хүсвэл буурцгийн жангаар амтлаарай. Амталсан уургийг тос хийж халаасан хайруулын тавганд хийж хуурна. Хуурч бэлтгэсэн шар буурцгийн уургийг төрөл бүрийн хоолонд хэрэглэх ба хөлдөөж хадгалж болно.

Санал болгох

Вареньтай жигнэмэг

  Орц: Гурил 480 гр Масло 250гр Ванилин 1 ш (шингэн бол 25мл) Хөөлгөгч 25гр …